"Bak Bir Varmış Bir Yokmuş" Albüm Lansmanı Gerçekleşti

04 Eylül 2019

95 yaşındaki Bozkurt İlham Gencer’in seslendirdiği BAK BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ albümü, 2 Eylül 2019 Pazartesi günü Les Ottoman Otel Kuruçeşme’de yapılan olağanüstü bir lansman ile açılışını yaptı.

Basından ve sektörden bir çok dostumuz ve Bozkurt İlham Gencer’in sevenlerinin katılımıyla gerçekleşen albüm lansmanında ayrıca Bak Bir Varmış Bir Yokmuş’un ve albümde orijinal Fransızca olarak okunan C’est Ecrit Dans Le Ciel’in versiyonunun video klipleri de davetlilerin beğenisine sunuldu.

Bozkurt İlham Gencer’in, katılımcıların eşliği ile birlikte piyanosuyla sergilediği canlı performansı da geceyi renklendiren anlardan biri oldu.

Gecenin bu kadar harika geçmesinin önemli isimlerinden PR’cımız Nurbanu Anter’e de, tüm yardımları için ayrıca çok teşekkür ediyoruz.

Albüm, hem siyah hem de özel üretim olan sınırlı sayıdaki kırmızı Plak (CD Hediyeli) seçenekleriyle satışa çıktı!. Tüm satış noktalarının bilgilerini, sizlerle çok yakında paylaşıyor olacağız.

Bu özel plağa hemen sahip olmak için, Muzikotek Store'dan sipariş verebilirsiniz: http://muzikotek.com.tr/en/muzikotek-store

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki formu doldurun

TEL: (90 - 212) 281 08 00 - 01
FAKS: (90 - 212) 281 08 02
İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CAD. 37 - 4
SEYRANTEPE 34418 İSTANBUL

E-posta adresinizi bırakarak bizimle bağlantıda kalabilirsiniz.

Copyright 2016 by Muzikotek

1MM Agency