“MUZ067 Heroic Tales With Vocal / Vokallerle Kahramanlık Hikayeleri” Yayında!

10 Nisan 2020

Aralık 2019’da yayınladığımız MUZ061 Heroic Tales With Saz / Sazlarla Kahramanlık Hikayeleri albümündeki kayıtların, bariton Tahir Tahirgil’in güçlü vokalleriyle yeniden yorumlanarak hayat bulduğu yeni MUZ067 Heroic Tales With Vocal / Vokallerle Kahramanlık Hikayeleri albümümüz MAMA’da artık yayında!

İstanbul Devlet Opera ve Balesi ve New York Metropolitan Opera Korosu’nda uzun yıllar performans sergileyen Tahirgil; opera sanatçısı Leyla Gencer ile de birlikte çalışmıştır.

Kayıtlarını bestecilerimizden Erdem Helvacıoğlu’nun New York stüdyosunda gerçekleştirdiği albümdeki harika performansı ve başarılı hikaye anlatıcılığı ile birlikte, dinleyiciye kahramanların hikayelerini, eski zafer ve savaşları yeniden yaşama ve hissetme şansı sunuyor.

Çanakkale İçindeGenç Osmanİzmir’in KavaklarıYine De Şahlanıyor gibi bilinen halk türkülerinin yer aldığı albümdeki eserlerin bazıları savaşlar (Çanakkale gibi), bazıları dönemin kahraman savaşçıları, bazıları da Osmanlı ordusu askerleri için yazılmış yurtsever hikayelerle ilgilidir.

MUZ067 Heroic Tales With Vocal / Vokallerle Kahramanlık Hikayeleri, bu tanınmış halk türkülerini vokal ve saz topluluğu (saz, bağlama, cura ve divan) eşliğinde hayata geçiriyor.

Toplamda 24 parçanın bulunduğu albümde; vokal ve sazlara diğer enstrümanların eşlik ettiği 12 ana versiyon ve perküsyonsuz 12 de alternatif versiyon bulunuyor.

Her bir eserin detay bölümünde, Türkçe ve İngilizce çevirileriyle birlikte parçaların sözlerini ve eserlerin hikayelerine ilişkin bilgileri bulabilirsiniz.

MUZ067 Heroic Tales With Vocal / Vokallerle Kahramanlık Hikayeleri’ni MAMA’da dinlemek için linke tıklayabilir, projelerinizde kullanmak için ise bize ulaşabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki formu doldurun

TEL: (90 - 212) 281 08 00 - 01
FAKS: (90 - 212) 281 08 02
İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CAD. 37 - 4
SEYRANTEPE 34418 İSTANBUL

E-posta adresinizi bırakarak bizimle bağlantıda kalabilirsiniz.

Copyright 2016 by Muzikotek

1MM Agency