“Karakomik Filmler” 18 Ekim’de Vizyonda!

01 Ekim 2019

Cem Yılmaz'ın yapımını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği, Kaçamak ve 2 Arada'dan oluşan Karakomik Filmler, 18 Ekim’de vizyonda!

Sinemaseverlerin merakla beklediği ve 2 ayrı film/2 ayrı konu ile karşımıza çıkacak olan Karakomik Filmler’in oyuncu kadrosu da bir o kadar iddialı:

Kaçamak’ta Can Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memili ve Özkan Uğur; 2 Arada'da ise Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya, Uraz Kaygılaroğlu, Bala Atabek, Umut Kurt ve Cem Davran beyaz perdede seyirci ile buluşacak. Hem filmde hem de filmin yayınlanan fragmanında, MAMA eserleri yine karşınızda olacak.

Filmde, Muzikotek Müzik Bankası kataloğumuzun MUZ066 Turkish Art Music/Türk Sanat Müziği albümünde yer alan; Bestesi Kaptanzade Ali Rıza Bey’e, sözleri ise Ömer Bedrettin Uşaklı’ya ait olan ölümsüz eser Kapıldım Gidiyorum’un yeni kaydı Caught In Your Wind (A1), Ayşe Mine’nin unutulmaz yorumuyla; 7’den 70’e herkes tarafından bilinen ve sevilen Ada Sahilleri’nin Island Locals (A) isimli yeni kaydı ise, Bahadır Şentürk’ün yorumuyla izleyenleri mest edecek. 

Filmin fragmanında ise; temsilcisi olduğumuz Warner-Chappell Production Music’in alt kataloğu olan EMH Classical Music Library’den, müthiş bir Gioachino Rossini klasiği olan William Tell Overture (March of the Swiss Soldiers) kaydı kullanıldı.

Rossini William Tell Mov4 Finale (G. Rossini, E. M. Hinckley)’i linke tıklayarak dinleyebilir, fragmanı ise aşağıdan izleyebilirsiniz:

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki formu doldurun

TEL: (90 - 212) 281 08 00 - 01
FAKS: (90 - 212) 281 08 02
İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CAD. 37 - 4
SEYRANTEPE 34418 İSTANBUL

E-posta adresinizi bırakarak bizimle bağlantıda kalabilirsiniz.

Copyright 2016 by Muzikotek

1MM Agency