“Bozkır Kuşlara Bak Kuşlara” Vizyonda!

17 Eylül 2019

Feza Film imzası taşıyan, yönetmenliğini Mehmet Tanrısever'in yaptığı ve Dünya Film Festivallerinden 73 ödül alan Bozkır Kuşlara Bak Kuşlara, 6 Eylül'de sinemaseverlerle buluştu.

Konya'nın Bozkır ilçesinde hayatını sürdüren Abdullah'ın, tanıdığı birine cinsel saldırıda bulunan Çolak Ziya'yı öldürmesi sonucu gelişen olaylar zincirini konu edinen filmin başrollerinde ise; Soydan Soydaş, Tarık Tanrısever ve Süleyman Kabaali gibi isimler yer alıyor.

Hikayesiyle merak uyandıran filmde ve aynı zamanda filmin fragmanında da, Muzikotek’in Müzik Bankasından kullanılan eserleri duyabilirsiniz.

Türkiye’de temsilcisi olduğumuz West One Music’in alt kataloğu olan Fired Earth Music’ten; Epic Heart albümünde yer alan ve duygusal piyano introsunu yükselen orkestra ve yaylılar eşliğiyle takip eden Believe (A) (R. A. Harvey),

BMG Production Music’in alt kataloğu olan X-Ray Dog Music’ten; Mongrel albümünde yer alan, tansiyonun hiç düşmeden devam ettiği ve perküsyon ve yaylıların dikkat çektiği epik-aksiyon Cataclysmic Countdown (LeakyBrain),

ve son olarak yine BMG Production Music’in alt kataloğu olan Immediate Music’ten; Lumina albümünde yer alan, piyano ve yaylı eşliği ile başlayan dramatik introyu takip eden, koro ve orkestra ile yükselen epik-drama Transcending Time (E. A. Tannery) isimli eserler kullanıldı.

Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilir, izlerken müziklerimize de kulak verebilirsiniz:

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki formu doldurun

TEL: (90 - 212) 281 08 00 - 01
FAKS: (90 - 212) 281 08 02
İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CAD. 37 - 4
SEYRANTEPE 34418 İSTANBUL

E-posta adresinizi bırakarak bizimle bağlantıda kalabilirsiniz.

Copyright 2016 by Muzikotek

1MM Agency