Vuslat’ta Heyecan MAMA İle Zirvede!

16 Ocak 2019

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Pelin Uluksar gibi isimlerin yer aldığı, sezona bomba gibi giren Vuslat dizisi, oyuncularıyla olduğu kadar müzikleriyle de dikkatleri çekmeyi başarıyor.

İstediğiniz her duyguyu yansıtacağınız müziği bulacağınız devasa arşiviyle Müzik Bankamız MAMA ile Vuslat dizisine biz de Muzikotek olarak katkıda bulunduk.

Tanıtım bölümününde, gelecek bölümlerin heyecanını yansıtan Cavendish Music’in alt  kataloğu Cavendish Trailers’tan, sakin piyano introsunu takip eden yaylı eşliğiyle tempoyu yükselterek nabzı hızlandıran The Raven (J. Salisbury) kullanıldı.

İlk bölümde temsil ettiğimiz De Wolfe Music’ten latin ezgilerini barındıran Smoochy Touchy (D. Davies , P. Weitz) ve Warner Chappel Production Music’in alt kataloğu Non Stop Producer Series’den caz müziğinin esintilerini yansıtan Across The Room (C. Larson)’ı;

Dizinin yayınlanan ikinci bölümünde ise;

Temsil ettiğimiz BMG Production Music’in alt  kataloğu Parry Music Library’den keman konçertosu ağırlıklı klasik yapıtlar Menuetto In A Major (A. J. Leroux), Waltz From Coppelia (J. J. J. T. Kortenaar) ve Flipper Music alt kataloğu Primrose Classical White Label’dan String Quintet In E, Op.13 (L. Boccherini) ile, dizinin sürükleyiciliğini ve aksiyonunu zirvede tutan muhteşem eserleri lisansladık.

Devasa arama motorumuz MAMA’yı ziyaret etmeyi unutmayın.

Dizinin tanıtım bölümünün fragmanını linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki formu doldurun

TEL: (90 - 212) 281 08 00 - 01
FAKS: (90 - 212) 281 08 02
İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CAD. 37 - 4
SEYRANTEPE 34418 İSTANBUL

E-posta adresinizi bırakarak bizimle bağlantıda kalabilirsiniz.

Copyright 2016 by Muzikotek

1MM Agency