MAMA Bestecileri Oscar ve Grammy Adayı

20 Ocak 2016

Temsil ettiğimiz kataloglardan olan Nightingale Music'in bestecisi Stephan Moccio'nun eseri, dünyanın en prestijli ödüllerinden Oscar ve Grammy'e aday gösterildi!

Başarılı besteci Stephan Moccio, aynı adlı romandan beyaz perdeye uyarlanan ve yayınladığı günden itibaren ülkemizde de büyük ilgi gören sinema filmi 50 Shades Of Grey için yaptığı Earned It (A. Tesfaye, A. Balshe, J. D. Quennevillei S. Moccio) isimli bestesi ile En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar'a aday olmayı başardı.

Aynı zamanda 58. Grammy Ödül Töreni'nde; En İyi Film Şarkısı, En İyi R&B Şarkısı ve Yılın Albümü kategorilerinde de Earned It performansı ile The Weeknd de, 3 ayrı dalda adaylar arasındaki yerini aldı.

Nightingale Music'in bir diğer yetenekli bestecisi Ron Korb ise, En İyi New Age Albüm dalında Asia Beauty isimli albümü ile Grammy'e aday olmayı başardı.

NIGHT SE02 - The Christmas Collection Vol.2 albümünden Stephan Moccio'nun,

NIGHT 111 - New Age & World Journey albümünden ise Ron Korb'un bestelerini MAMA'ya bağlanarak dinleyebilirsiniz.

Ve unutmayın, MAMA kataloglarındaki her bir eser sizin yapımlarınızı da Oscar ya da Grammy'e taşıyabilir! O halde hiç vakit kaybetmeden MAMA'ya tıklayın, keşfe başlayın, adaylık şansını yakalayın!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki formu doldurun

TEL: (90 - 212) 281 08 00 - 01
FAKS: (90 - 212) 281 08 02
İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CAD. 37 - 4
SEYRANTEPE 34418 İSTANBUL

E-posta adresinizi bırakarak bizimle bağlantıda kalabilirsiniz.

Copyright 2016 by Muzikotek

1MM Agency