İsimsizler’e, MAMA ile Heyecan Kattık!

18 Nisan 2017

Bir Es Film ve Barakuda Film ortaklığı olan, Kanal D ekranlarının yeni dizisi İsimsizler, yayınlanan ilk bölümleriyle diziseverler ile buluştu.

Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın, kadrosunda ise Taner Ertürkler, Bülent Alkış, Sedat Mert, Musab Ekici, Algı Eke, Volkan Keskin gibi isimlerin yer aldığı dizide; görev aşkıyla yanan bir kaymakamın, Güneydoğu’da gönüllü olarak görev yaptığı zamanlarda yaşadığı hikayesi konu ediliyor.

Tüm müziklerimizin bulunduğu arama motorumuz MAMA’dan pek çok eser duyacağınız dizinin 2. bölümü için yaptığımız lisanslamaları aşağıda bulabilirsiniz.

Muzikotek’in Türk Müzik Bankası yapımlarından olan MUZ CD.54 Emotive Soundscapes CD’sinden, etnik kadın vokal üzerine ney, saz, piyano ve davul eşliği ve otantik dokusuyla büyüleyen Farewell Kiss (Ö. C. Alkan),

Warner Chappell’in alt kataloğu olan Non Stop Producer Series’den Orta Doğu etkileri taşıyan orkestral Eastern Lights (Y. Gileadi),

Videohelper’dan vurucu aksiyon öğeleri içeren Attacking Hordes (T. Morales) ve

BMG’nin alt kataloğu olan Music Beyond’dan, sert davul ritmleri ile aksiyon/gerilim öğeleri taşıyan Chasing Wind (J. Peters) isimli eserler kullanıldı.

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki formu doldurun

TEL: (90 - 212) 281 08 00 - 01
FAKS: (90 - 212) 281 08 02
İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CAD. 37 - 4
SEYRANTEPE 34418 İSTANBUL

E-posta adresinizi bırakarak bizimle bağlantıda kalabilirsiniz.

Copyright 2016 by Muzikotek

1MM Agency