“Güven” Filminde Walking Bad Rüzgarı!

08 Mart 2019

Başrollerini Bülent Çolak, Gözde Çığacı ve Ahmet Kaynak'ın paylaştığı, yapımcılığını F. Serkan Acar, Muhammet Çakıral ve Dilek Aydın’ın üstlendiği, Sefa Öztürk imzalı Güven sinema filmi, 15 Mart'ta sinemalarda izleyici ile buluşuyor.

Zonguldak'ta bir güvenlik şirketinde çalışan Ali ve eşi Meryem'in hikayesini konu edinen Güven’in tüm müziklerini ise, aynı zamanda Muzikotek’in Türk Müzik Bankası bestecilerinden de olan Erdem Helvacıoğlu üstlendi.

Filmde yer alan özgün eserlerinin yanı sıra, filmin fragmanında Muzikotek Müzik Bankası MUZ056 Walking Bad / Yürüyen Kötüler albümümüzden, yine Erdem Helvacıoğlu imzası bulunan iki eser de yer alıyor.

Karanlık, gizemli ve derin atmosferleri ile dinleyiciyi içine çeken Angel Of Meth ve Dream Chaser isimli eserleri duyabileceğiniz fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Walking Dead, Breaking Bad, Dexter ve Hell On Wheels gibi dizilerin normalden farklı jenerik müziklerinden yola çıkmış olan MUZ056 Walking Bad / Yürüyen Kötüler albümünü dinlemek için linke tıklayabilir, lisanslama talepleriniz için ise bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki formu doldurun

TEL: (90 - 212) 281 08 00 - 01
FAKS: (90 - 212) 281 08 02
İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CAD. 37 - 4
SEYRANTEPE 34418 İSTANBUL

E-posta adresinizi bırakarak bizimle bağlantıda kalabilirsiniz.

Copyright 2016 by Muzikotek

1MM Agency