Türkiye’de kült olmuş bir şarkı: “Gel Ey Seher”

11 Şubat 2021

İlk olarak 1968 yılında seslendirilen ancak geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan asıl çıkışını 1998 yılında Okan Tapan’ın yapımcılığı ve Muzikotek etiketi ile yayınlanan maxi single ile yapan eser, Azeri şair Firket Qucan’ın şiirini besteleyen Polad Bülbüloğlu’nun sesi ile hayat bulmuştu. Naif sözleri, Azeri dilinin verdiği saf ve temiz ifadelerde su gibi akan, aşka sevgiye dair muhteşem bir eserdir Gel Ey Seher.

Yeni düzenlemesi Grammy ödüllü rahmetli müzikal dahi Paul Buckmaster’a ait olan eserin single’ın da bir de Şebnem Ferah’ın Polad Bülbüloğlu ile düeti ve Fatih Erkoç’un İskender Paydaş imzalı remix’inin de yer aldığı versiyonları var.

Gel Ey Seher’in Şebnem Ferah ve Fatih Erkoç versiyonlarının da aralarında bulunduğu orijinal CD’sini arşivinize katmak isterseniz Muzikotek Store’dan satın alabilirsiniz.

http://muzikotek.com.tr/tr/muzikotek-store/gel-ey-seher

Single’a ayrıca tüm dijital platformlardan ulaşabilir, Ezel Akay yönetmenliğinde çekilen ve %100 eserin farklı diyarlara yolculuğunu yansıtan orijinal klibini Muzikotek’in YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=B0oHSSgIV9s

Gel Ey Seher’i yapımlarınızda kullanmak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki formu doldurun

TEL: (90 - 212) 281 08 00 - 01
FAKS: (90 - 212) 281 08 02
İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CAD. 37 - 4
SEYRANTEPE 34418 İSTANBUL

E-posta adresinizi bırakarak bizimle bağlantıda kalabilirsiniz.

Copyright 2016 by Muzikotek

1MM Agency